I want to be here
12 
10 
45 
10 
18 
32 

Post info

SeNat_44
в НЕСПІШНОМУ пошуці "свого" партнера.
16.05.2023 (16 may 2023 at 05:00)

Leader

LenaSW 

Для серьёзных отношений ищу только cuckloda ,желательно БИ.Читайте стену

Post view

фетиши. мої.чоловіка-супруга.

а от фетишів тепер маю дофіга! дуже багато що фантазую собі! тепер, коли вже майже 60... деякими хочу поділитись.
я просто ЛЮБЛЮ ДИВИТИСЬ НА свою НАТАШКУ під час сексу. мені практично без різниці хто її трахає: я чи запрошений партнер. і НЕ ТІЛЬКИ ПІД ЧАС трахалок а і в житті.
і дуже хочу щоб вона "вела себе як шлюха. блядюжка"
мрію щоб вона на ознайомчій зустрічі в барі відсосала партнеру! прямо там, за столом! і потім навіть щоб дала. чи то в окремій кімнатці, чи вийшли б і біля бару... стоя, рачком! як колись ми з нею часто робили.
це залежати може від "кількості прийнятої розторможувальної рідини" і ВЕЛИКИМ ЧИНОМ від того чи їй сподобається "знайомий", чи вона "захоче сама".
взагалі: мене приваблює секс з Наташкою коли нас можуть "спалити".
у нас було подібних випадків - ДУЖЕ БАГАТО! коли нас "бачили".
мене ще тоді стало ЦЕ дуже заводити. раніше подобалось, а зараз - ОСОБЛИВО! раніше просто подобалось, а зараз стало фетишем.
я дуже хочу побачити як моя Наташка на пляжі просто б підійшла до мужика і відсосала йому член. якщо його вигляд(члена) через плавки її зацікавить-сподобається. вона любить гарні, великі члени! і не соромиться МЕНІ про такі говорити і показувати їх на пляжі. просто: щоб підійшла без соромливості, не дивлячись що хтось може бачити ЦЕ, і запропонувала мужику що відсосе йому. думаю що мало хто відмовиться, тим паче що і Я ПІДТВЕРДЖУ ЇЇ БАЖАННЯ і  свою згоду на це. щоб зрозуміла що коли я поруч - можна робити ВСЕ на що мені приємно дивитись! якщо ЦЕ стосується сексу і поведінки в сексі!
а я обожнюю бачити коли в неї все лице(і не тільки..!) залите спєрмою! в неї тоді такий задоволений вигляд на обличчі відображається! і я просто ОБОЖНЮЮ її в такі моменти. вона тоді для мне СПРАВЖНЯ БОГИНЯ. я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ коли вона ЩАСЛИВА-ЗАДОВОЛЕНА! сама  думка про те що я до цього причетний( її задоволення) мене підносить до неба!
а ще б страшенно був задоволений якби Наташка на зустрічі-знайомства завжди ходила б без трусиків. так як ми ведем себе вдома...
просто: щоб бачити як він(кандидат в партнери!) мліє від того що знає-бачить що вона НА ТАКУ зустріч прийшла БЕЗ білизни..! щоб відчув наскільки вона може бути РАЗВРАТНА. ОБЕЗБАШЕНА. ради хорошого траха, і уявив собі її під час того ТРАХА!
думаю що він би запросив потанцювати і НАЩУПАВ що на ній НЕМАЄ ТРУСИКІВ! про ліфчик я навіть не згадую.
і навіть і побачив би в прорізі плаття що під ним немає нічого! хай би прям там, в танці лапав би її попу, жмакав її груди...
стосовно отсоса в барі - то ЦЕ з'явилось зовсім недавно. коли ми взнали що в барі де знайомимось чи плануємо знайомитись є окрема кімнатка саме для тих хто хоче трошки усамітнитись. ми взяли номер телефону щоб замовляти цю кімнатку на зустріч-знайомство: щоб було поменше "очей і вух" про що ми з кимось "домовляємось ". все ж таки наші люди ще НЕ ДОРОСЛИ СВІДОМО до подібної "свободи". зацькують коли дізнаються.
загалом: я ДУЖЕ ЛЮБЛЮ ДИВИТИСЬ як хтось з мужиків "завівся" на МОЮ Наташку! як у них спєрма починає на мозги давити, як починають несввідомо поправляти свій ВСТАВШИЙ ЧЛЕН в штанах, як вони в думках ВЖЕ ЇБУТЬ ЇЇ так ЩО АЖ ДИМИТЬ! очима "їбуть" а носом спускають... коли від думок про ЦЕ вони починають втрачати "нитку розмови".

таки як КЛАСНО в мому віці мати дружину набагато молодшу за себе! це продовжує "моє сексуальне життя" надіюсь ще на довго!
але —- то теми для розмов а не писанини.
P.S: моїй Наташці відомі ЦІ мої фетиши: вона про них прочитала.
-----------------------------------------
P.S.S: питання до чоловічої аудиторії: в коментах поділіться про СВОЇ ФЕТИШИ! може і я збільшу кількість своїх. буду вдячний.

SeNat_44 · 16 may 2023 at 05:00

Comments

Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
фетиши. мої.чоловіка-супруга.