I want to be here
64 
10 

Post info

SeNat_44
в НЕСПІШНОМУ пошуці "свого" партнера.
08.10.2023 (08 oct 2023 at 07:20)

Leader

Lena SW 

Для серьёзных отношений ищу только cuckolda ,желательно БИ.Читайте стену

Post view

торопиги? і куди ж ви поспішаєте???

пишу одразу "по гарячим слідам"... вчора і сьогодні.

таке ТРЕБА РОЗПОВІСТИ.
1. суботній ранок. в телеграм як відповідь на вчорашню вечірню спробу знайомства на сайті приходить пропозиція продовжити спілкування. кілька повідомлень між собою(уточнили ЙОГО параметри. в межах нами "запрошених"). виявляється що він з міста неподалік(60км!) куди ми ЯКРАЗ В ЦЕЙ ДЕНЬ ЗАПЛАНУВАЛИ ЗРАНКУ ПОЇХАТИ і саме готувались сісти в авто. ми(!) запропонували зустрітись на чашку кави. написали свій номер телефону і час коли ми плануємо бути там. отримали "ОК" і поїхали...
через годину після приїзду в ЙОГО  місто я кинув в телеграм "???". він передзвонив через 15хв і повідомив що він зараз в ...місці N. і запропонував зустрітись коли ми їхатимемо назад. в місті M. що поруч з тим де ми проживаєм. запитав коли ми плануємо виїхати назад і запропонував що він передзвонить сам нам. бо телефон може не бути коло нього.(..???). закінчивши свої справи ми виїхали додому. набрали його. без відповіді. передзвонив сам за кілька хвилин. сказав що теж виїхав вже назад. коли ми запропонували зустрітись в кафе при в'їзді коло нас - сказав що вже проминув ЦЕ МІСЦЕ. зустрінемось на заправці по дорозі.
гола заправка. з тих, колишніх... ніяких кафе-магазинчику там немає. прямо посередині дороги між містами N. i M.
я вже давно "не літаю". тримаю свої 90-то... приїхали. зупинились. пусто - подзвонили. за хвилину - передзвонив. запитав де ми. я пояснив. ще через хвилину коло нас зупинилося авто, вийшов такий собі "менчик", підійшов. привітався. я запитав: а що ТУТ? навіть немає ДЕ ПОСИДІТИ- поговорити... у відповідь: я не маю часу, ПРОСТО хотів переконатись що ви - не фейк. часу обмаль! я вам напишу згодом.
сів в свою автівку і вирушив.
дружина сказала: а він коли дзвонив раніш ще навіть те кафе не міг минути! він же ВЛЕТІВ НА ЗАПРАВКУ після дзвінка нам! або міг розвернутись і почекати якісь хвилин 20.
ще через годину прилетіло в ТГ: то коли зустрінемось?
що я йому відповів - не важко здогадатись !!!
....................................................
2. наступного дня, в неділю зранку написав в лічку на сайті"..." невідомий нам МО. запропонував знайомство. ми перейшли для спілкування в ТГ. завжди так робим. з ходу/з льоту він вислав своє фото. і через хвилину - ВИДАЛИВ. я відповів що не варто ТАК РОБИТИ. поки писав щоб пояснити ЧОМУ - монолог від нього:
- а як без фото?(в 06.45) - я без фото не знайомлюсь. (06.46) - успіхів. (06.46) це все "прилетіло" за кілька секунд .поки я шукав для нього фото у відповідь і завантажував його... все. мої відповіді його навіть не цікавили: я видалив чат (для себе) через 10хв а мої повідомлення залишились невідкритими. на сайті я заблокував його. нахєра нам таке психоване потрібно? йому не шукати знайомства "по темі" треба а голову свою у психотерапевта лікувати треба. швидше за все - прочитає цей пост в "блогах" хочу "порадити" таким як він: хлопчики(бо назвати вас мужчинами навіть язик не повертається!), ви що - думаєте що ми, сімейна пара, сидим ВЕСЬ ЧАС в мережі разом і одночасно пялимось в екран ноута в розрахунку що ви нам на пару секунд покажете фотку  обличчя? в пів на сьому недільного ранку? сидим і ЧЕКАЄМ що якийсь ... мелькне своїм(а чи "своїм?) фото ? а прочитати у нас на сторінці що нас не ваше обличчя цікавить а ваше вміння в мистецтві знайомства/спілкування і (ГОЛОВНЕ!) в ліжкових справах? нас цікавить більше ваш член і вміння ним користуватись. і нам пофіг ваше лице: не виродок же на сайті сидить! побачим його під час знайомства В КАФЕ. да і заміж за вас йти наша Ж не збирається! і дітей від вас рожать не буде! саме знайомство і спілкування за кавою і буде головним чинником того чи матиме місце ПРОДОВЖЕННЯ знайомства. і у кожного на сторінці в своїх характеристиках стоїть "адекватний"... долбойоб ти адекватний а не "можливий партнер". ви б краще навчились ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ СЛОВА в своїх висловленнях а не намагались бути "модними"... правильно використовувати визначення ТОЛЕРАНТНИЙ а не модне адекватний. хоча... про яку толерантність можна говорити? з такими-то психами?
SeNat_44 · 08 oct 2023 at 07:20

Comments

Order by: 
Per page: 
 
  •  Serzh: 
     
    Да бывает.
     
     01 may at 03:24 
    0
     
торопиги? і куди ж ви поспішаєте???