I want to be here
36 
10 
12 
11 
11 
18 
58 

Post info

Солодкий
РЕАЛЬНИЙ!!! Вся інформація на стіні...
29.01.2023 (29 jan 2023 at 23:47)

Leader

Post view

Як я почав вперше



Ми живемо і деколи не усвідомлюємо для чого? А живемо, щоб робити добрі справи, одружитися, виростити дітей. Та отримати насолоду від життя, кожен робить це по своєму, для прикладу я її получаю від сексу, не просто сексу у двох, а в форматах мжм, мжмж, мжмжм.
Ще давно коли я починав занурюватися в дану тему, я не усвідомлював, як це буде класно, що порноролики це не так як в житті.
І одного разу на одному сайті, я познайомився з парою. Вона симпатична блондинка, ростом 170, з гарною фігурою і милим  симпатичним личком, яке має яскраву посмішку. Ми зустрілися на каві поспілкувалися, вік мене не цікавить, але скажу так на 45 вона не виглядала, на каві я був соосередженним і відкидав брудні думки, хоча в голові, я її роздів до гола, ми втрьох поспілкувалися і мило побесідували. Договорилися про зустріч.

Зустріч запропонували в сауні.

Настав день зустрічі, я прийшов в сауну вони мене чекали, роздівся, пішов в парилку, після парилки ми пили чай і тут я не стримався, почав її гладити по ногах, вона тим часом руками гладила чоловіка, його член який вже стояв і це було яскраво видно, навіть під рушником.
Потім я почав цілувати її шию і розкрив рушник, переді мною були гарні підянуті груди і яскраво вираженні стоячі соски, я почав їх язиком пестити, покусуючи їх, хоча пальці мої вже водили по її клітору, чоловік її був збудженний і ввів свій член їй в ротик вона жадібно від збудження його сосала, а я тим часом лизав вже їй клітор і проникав пальцем в її кицьку.
Цю картину я не забуду, я між ногами другої жінки, а чоловік, її вганяє чим поглибше, свій член в горло.
Після чого я положив її на стіл, її чоловік взявши мій член увів в неї, я бачив її жадібний погляд, який і говорив мені: " трахни мене". Я активніше почав трахати, потім чоловік попросив помінятися місцями, тут вже мій член вже був у ротику, її руки були на моїх сідницях, прижимала, до себе, я зрозумів, що вона хоче, щоб я увів чим поглибше, скажу так, член 18 см, не так просто повністю взяти, але вперше і перша жінка, яка взяла його повністю, тим часом її чоловік від даної картини кінчим і присів відпочивати.
Ну а мені довелося попрацювати ще, я положив її на ліжко, яке було там, ноги її закинув собі на плечі і почав проникати, чим поглибше, там я почув на вухо : " Трахни мене раком, і кінчи в мене".
Від почутого член став немов камінь, я поставив її раком і почав трахати, дуже активно, її стогін був чути на цілу сауну, але я не зупинявся, і в один момент, я почав наповняти її нутро спермою, я настільки кінчив, що відчував що моя сперма від тиску, викидує мій член, я вийняв член, і моя сперпа потекла її по ногах.
Підійшовши до чоловіка, поставила одну ногу на табуретку і прижала його лице, до обкінчаної мною киці, вій їй не багато часу полизав, і вона сказала : " Дякую тобі коханий, не поганий молодий хлопчик, будемо його кликати ще".
Ми зустрічаємось не часто, але вже довго, років 3, так точно і кожен раз, щось нове і нове. 

Солодкий · 29 jan 2023 at 23:47

Comments

Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Як я почав вперше