I want to be here
11 
15 
57 
64 
11 

Post info

yuroks
Київ. Є бажання прийняти запрошення від двох чоловіків для палкої зустрічі

Leader

Post view

Оксамитові історії...

Минулого тижня, списались на сайті з А. http://www.swing-zone.com/id1524849. Вирішили зустрітись просто подивитись один на одного)

Зустрілись в парку, спека трохи спала і було приємно посидіти ввечері за холодним шампанським і розмовами на різні теми. Вечір видався, як і новий знайомий приємним і  цікавим. Досиділись допізна і треба було повертатись додому і провести знайомого А. Жодних домовляннь про секс не було, хоча про нього говорили багато і відверто розказували про свої фантазії і бажання.

 Йдучи вже майже спорожнілим парком, перший поцілунок від А. і обійми, які швидко перейшли в наступ... Поповзли ручки по всьому тілу, під футболку, по сідничках і між ніжок. Тонка тканина штанців не заважала дівчинці відчувати всі дотики пальчиків, а пальчикам жіночі  смаколики. Дівчинка почала фліртувати і попкою грайливо виляти, тертись об його член, що твердів, стримуваний в штанях А.

Чоловік, знав, що треба діяти і за його порадою звернули на темну доріжку. Ще кілька секунд і пристрасть охопила всіх: чоловік спостерігав, А.запускав ручки в штанці дівчинки і пестив її груди...Дівчинка швидко присіла, дістала член і взяла в рот член нашого нового знайомого. Вона любить брати глибоко, це шалено збуджувало, спостерігати. Будучі без трусиків, вона швидко розстібнула пасок свої штанців, і спустила їх додолу, ставши рачком спершись на руки посеред алеї. Біля нас був неподалік фонар, який створював нам темну завісу... Штанці були зайвими) і чоловік їх зняв повністю і тримав в руках. Дівчинка стояла в позі "Л" спершись руками. З її лона просто текли соки... Бюстгальтер був розстібнутий, футболка задрана, решта повністю гола... В парку, на алейці, в пікантній позі і не менш пікантній ситуації... Це фантастика...А. ввірвався, на прохання дівчинки в її гарячу вагінку. Ритмічно трахаючись, дівчинка подавалась на зустріч члену, насаджуючись повністю, до упору...Кайфуючи, видаючі солодкі стогони, віддавалась чоловічій пристрасті. Вона швидко кінчила, і А. вже не міг себе стримати також кінчив. Після чого членик був звільнений з презерватива і смачно облизаний задоволеною дівчинкою. Стороннього перехожого чоловік, на підході до парочки, що насолоджувалась,  намагався завернути в інший бік, але чувак сказав що йому треба саме туди, і чоловік не був проти ) Парочка вже просто стояла і цілувалась... Перехожий пройшов  в метрі від них... Від солоденької голенької hotWife... і тільки потім, коли він вийшов до фонаря, вона його помітила)

Вдяглася, і як маленька дівчинка, з букетом квітів, весело підстрибуючі пішла попереду нас. Солодко було спостерігати за нею. 

Неочікувано і пристрасно все відбулось) інтригуючий секс в форматі sexWife в парку. Cuckold коханої задоволений)

Далі буде... ;)

yuroks · 08 jul 2020 at 09:47

Comments

Order by: 
Per page: 
 
  •  Arion: 
     
    мені сподобалась ваша зустріч в парку , дуже цікаво і літературно все описано, лайк
     
     21 apr 2023 at 14:10 
    0
     
  •  Alexander: 
     
    Гарна зустріч...
     
     20 jul 2022 at 21:02 
    0
     
  •  Antonio14: 
     
    Ето было именно так,супер
     
     26 nov 2021 at 17:31 
    0
     
  •  Тимка: 
     
    чудова розповідь: і цікавий сюжет, і прекрасний стиль... уява домальовує все в найменших деталях! чекаємо продовження
     
     24 sep 2021 at 07:56 
    0
     
  •  Antares: 
     
    Шикарно розказані спогади!!! Прочитав на одному диханні!!!
     
     22 jul 2021 at 08:14 
    0
     
  •  Nikopolbi : 
     
    Так яскраво и гарно
     
     23 jan 2021 at 19:09 
    0
     
  •  ZlZ1980: 
     
    Деколи бажання перемагає! В юності у мене була жінка, дещо старша від мене, з якою я часто вигулював, її собаку в парку. Під час таких прогулянок вона регулярно робила мені мінет та цілувала після....
     
     12 sep 2020 at 11:50 
    0
     
  •  yuroks: 
     
    Буде інтерес в коментах, то вчора було продовження історії з А.
     
     08 jul 2020 at 10:17 
    2
     
Оксамитові історії...